Naša zgodba

Najlepše stvari se zgodijo na videz spontano in hitro. Brez odvečnih besed, vprašanj, zapletanj. Srečale smo se poleti 2020. S strastjo in optimizmom smo kreirale prvi skupni Planer življenja, nato še drugega skupnega – Planer življenja 2022, ki ti ga z vsem srcem in veseljem predajamo. Vanj smo vtkale ideje, iskrice, vprašanja, razmišljanja, ki nas povezujejo s tabo celo leto, vsak dan.

POSLANSTVO

Darja, Romana in Zvezdana smo skupaj skreirale izbrane skrivnosti življenja.  Naša želja je, da vsi skupaj postanemo še bolj pozorni na naravne ritme, da jih znamo prepoznati in ozavestiti.
Draga, dragi! Izkoristi moč narave, uporabi jo sebi v prid in napolni svoj planer z
vsem, kar te navdihuje. Naj ti pomaga planirati življenje, tvojo resnico. Odkrij svojo
skrivnost življenja!

KREATORKE

darja kocmut žižek

Sem Darja Kocmut Žižek in nekateri me poznajo kot frizerko, nekateri pa kot podjetnico, ki neprestano išče meje. Zato sem v frizerskem svetu predavala, vodila seminarje, prevajala, nastopala, prirejala tekmovanja, predstavljala kozmetično linijo ... Res je, nemirna sem, zato sem se zatekla k naravi, se malo umirila. Ko sem videla, koliko lepega nam ponuja narava, vso to energijo in priložnosti, sem to želela deliti z vsemi!  Z vsem žarom in s svojo srčno ekipo smo ustvarili beležko, ki jo prebirate in vem, da vam bo nudila isto kot meni - čudovito življenjsko popotnico skozi vso leto. Hvala, ker jo lahko delim z vami.

HAIR CENTER DARJA Ul.Frankolovskih žrtev 34 3000 CELJE SLOVENIA

romana kralj

Rada sem ustvarjalka. Priložnosti. Izdelkov ali storitev. »Vsaka pot se začne s prvim korakom,« je eden mojih najljubših stavkov. Na trg sem lansirala družabno igro, mladinski motivacijski film, planerje. Svoje izkušnje predajam študentom, da so še uspešnejši. Uživam ob poslušanju, pa naj gre za glasbo, ptičke ali zgodbe. Zavedam se minljivosti in hkrati veličine narave in njenih ciklov, ki so skozi besede vtkani v Planer življenja. Naj vam bo vsebina planerja v pomoč pri vsakdanjih opravilih. Hvala, življenje.

zvezdana mlakar

Sem Zvezdana Mlakar. Od nekdaj se trudim biti pridna, všečna, narediti vse prav. In bolj se trudim, bolj sem na robu. Etiketirajo me je celo življenje in potiskajo v vzorce, ki so daleč od prave mene. Zato se zadnje čase ne trudim več. Pridno sem oddelala vzorce, da si moram vse na svetu prigarati. Ko sem končno prilezla v leta, ko sem lahko, ko si zares upam, biti samo jaz. In biti to kar si, je tako lepo! Vse to vem, saj sem prehodila to dolgo pot iskanja, ranljivosti, klečeplazenja, kimanja, upora, zato vem, kako dobro dene, če si sprejet takšen, kot si! Zato sem tu! Da rečem hvala življenju! Da podam roko naprej! Da povežem! Da se veselim naše povezanosti brez predsodkov, sodb in miselnih vzorcev, ki nas omejujejo. Da se razlijem v žensko moč. Svobodno!