Najina zgodba

Nekega majskega dne je tekla debata dveh žensk o tem, da Darja potrebuje planer, ki bo lahko vedno z njo v torbici in v katerega bo lahko vpisala stranke po urah, ne sme pa biti pretežak in prevelik. Zaiskrila se je ideja, da ga ustvari skupaj z Romano.

Poznata se že iz osnovne šole. Darja je prevzela frizerski salon od mame in v njem ustvarja svojo kariero z veliko mero kreativne predanosti. Romana je bila več kot desetletje vodja projektov na Celjskem sejmu, kjer sta stkali prvi poslovni kontakt. V naslednjem desetletju poznanstva sta poskušali poslovno sodelovati, pa se takrat (še) ni izšlo.

Sedaj je za njima že tretji planer, ki sta ga preimenovali v beležko Moje leto. Skupaj sta orali ledino, se bodrili, brainstormali, oglaševali, snemali videe, (se) fotografirali, iskali rešitve, iskali skupne proste termine, postavljali cilje, se smejali, potovali, predavali, prodajali, promovirali,… Skozi ustvarjanja sklepata nova poznanstva, spoznavata čudovite osebe, pišeta nova poglavja. Tako različni, da se super dopolnjujeta in obe prepričani, da je narava največji čudež.

Življenje je enostavno, narava je čudovita. Oboje združuje beležka Moje leto. Ustvarjena z ljubeznijo.

POSLANSTVO

V življenje nas pripelje ljubezen. Ljubezen je brezmejna. Ljubezen je svoboda. Ljubezen je iskrenost. Vpeta v vsako beležko Moje leto z željo, da jo delimo med seboj in smo pri tem dobro organizirani. Ustvarjalki odkrivata običaje, ki so vezani na premike lune in veljajo od nekdaj. Njuna želja je, da to prebere in uporablja čimveč ljudmi. Da postanemo bolj pozorni na ritme narave, jih prepoznamo, ozavestimo in obrnemo sebi v prid. Da so vsak dan z nami in nam lajšajo življenje.

KOMU je beležka namenjena in v čem je drugačna od ostalih

Beležka /rokovnik/planer/motivacijska knjižica/notes/ Moje leto 2020 je za vse, ki:

  • si najraje vse zapišete ročno,
  • naročate stranke po urah (7h-20h) in želite imeti razpored povsod s sabo,
  • ste “družinski taksisti” in vsak dan skrbite za svoje družinske člane, da so pravočasno tam, kjer morajo biti,
  • želite živeti bolj sproščeno, ker ste brez skrbi, ko imate stvari zapisane,
  • verjamete, da ima luna vpliv na ljudi, živali in naravo.
 
V čem je beležka Moje leto drugačna od ostalih planerjev?
  • Vsak dan so označene pozicije lune ter področja, na katerih nas luna podpira ali ne podpira,
  • ima bogato dodano vsebino: vaje za telo – teksti in fotografije, Keltski horoskop, ideje za izlete po slovenskih energetskih točkah,
  • 100% slovenska,
  • 100% kvalitetno izdelana (ne frčijo listi ven, zaobljeni robovi, elastika, zaznamovalni trak).

AVTORICI

darja kocmut žižek

HAIR CENTER DARJA Ul.Frankolovskih žrtev 34 3000 CELJE SLOVENIA