MOJE LETORokovnik z vsebino

Vsebina

✓ tedenski planer po urah dneva (7:00-19:00),
✓ trda platnica (neupogljiva) in prijetno mehka na otip,
✓ velikost 12 x 16 cm (primeren za v večino torbic),
✓ 216 barvnih strani, 248 g,
✓ zaobljeni vogali,
✓ zaznamovalni trak,
✓ elastika za zapiranje knjižice,
✓ pregled tedna na dveh straneh,
✓ več kot 100 različnih misli,
✓ 12 receptov za hitro pripravo obroka ali sladice,
✓ tedenski namigi za več ljubezni,
✓ prostor za mesečne cilje,
✓ prostor za mesečne korake,
✓ prostor za zapiske – črtni listi na koncu rokovnika,
✓ vsak mesec je obarvan v svojo barvi (po barvi znamenja horoskopa),
✓ vsebuje namige za zapeljevanje po znakih horoskopa,
✓ na začetku vsakega meseca je označen lunin vpliv za 11 različnih področij (legenda znakov in vsebin je v uvodu): ljubezen, zabava, posvet pri zdravniku, intelektualno delo, striženje las, investicije, nakupi, poslovni sestanek, hujšanje, prošnje, podpis pogodbe,
✓ vsebuje kontaktne informacije za poslovno in osebnostno rast,
✓ papir: 90 g brezlesni,
✓ šivana vezava,
✓ full color.

Zgodba in ideja

To je zgodba o lepem, o viziji pripomočka, ki nam ponuja vse na enem mestu, je zgodba dveh prijateljic in poslovnih žensk, ki sta več let iskali dober rokovnik. Ostali na trgu so ali preveliki, premajhni, pretežki, nimajo celega tedna na dveh odprtih straneh, so preskromne kvalitete in se po nekaj mesecih uporabe trgajo (zunaj ali znotraj), imajo preostre robove. Skozi ustvarjanje odličnega, najboljšega rokovnika so avtorici vodile izkušnje in zavedanje pomanjkanja povezovanja, prijaznosti in predvsem ljubezni, ki jo želita s tem čarobnim rokovnikom približati vsem, ki čutijo, živijo in dihajo. Najlepše ob tem je, da avtorici spoznavata nove, čudovite osebe.

IMG_1569

NAMIGI ZA UPORABO

V življenje nas pripelje ljubezen. Ljubezen je svoboda. Ljubezen je iskrenost. Ljubezen vodi svet. Beležka/rokovnik/motivacijska knjižica/notes/planer Moja2018ka je za vse, ki si želimo več. Več ljubezni.Več dogodivščin. Več uresničenih (skritih) želja. Naj življenje z beležko olepša vsakdanjik, naj ti odpre oči tam, kjer želiš. Naj ti predstavlja možnost lastnega napredka. Izbira je tvoja! Izkoristi vse, kar ti beležka ponuja – naj bo leto 2018 tvoje najboljše leto! Ob dnevih so znaki, ki predstavljajo lunin vpliv – za katero področje je dan ugoden (zelena barva simbola) in za katero podočje ne najbolj (rdeča barva simbola). Področja s simboli: zabava, ljubezen, posvet pri zdravniku, intelektualno delo, striženje las, investicije, nakupi , poslovni sestanek, hujšanje, prošnje, podpis pogodbe. Vse dobro ti želiva Romana in Darja!

POSLANSTVO

Uporaba rokovnika Moja 2018ka prinaša več ljubezni v naša življenja.

IMG_1536

Redna cena planerja MOJA 2018KA je 17,55Eur 
Akcijska cena SAMO 2Eur